Sporten

Iedereen weet het; bewegen is goed voor je.

Je voelt je lekkerder na het sporten en je krijgt energie.

Toch doen we dit te weinig.

Kom sporten en bewegen met een personal coach!

Bewegen is goed voor iedereen

Helaas bewegen we steeds minder, omdat we steeds meer zitten. Door te bewegen verbetert je gezondheid; fysiek en mentaal: Dus je hebt vermogen om te leven, je zit lekkerder in je vel, je krijgt energie, je wordt sterker, het verminderd stress, het is goed voor je sociale leven, het houdt je lichaam soepel, je slaapt er beter door… en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Sporten en bewegen als dagelijkse routine

Waarom is het voor veel mensen dan toch niet haalbaar om dagelijks genoeg te bewegen? Sporten en bewegen zou je in je dagelijkse routine moeten invoeren. Net zoals tandenpoetsen en ontbijten. Door dagelijks een vaste tijd te besteden aan beweging wordt het een gewoonte en voelt het niet meer als moeten.

Sinds Corona werken we nog steeds heel veel thuis, hele dagen worden zittend achter de computer doorgebracht. Wat is er nu fijner om in de middag pauze een halfuur te sporten. Even op te laden en in beweging te komen, en nieuwe energie te krijgen voor de middag.  

Bij mij kan je komen sporten en bewegen met een personal coach!
Zowel in groepsverband als individueel of als bedrijf!
Meer weten? Scroll naar beneden voor meer informatie en/of neem direct contact me me op.

Sporten in de buitenlucht in groepen

 

Als je kiest om in groepsvorm te trainen wordt dat in de buitenlucht gedaan. We gaan werken aan de conditie, aan kracht en uithoudingsvermogen.
Persoonlijke aandacht, hard werken en gezelligheid centraal staan!

Kosten:
Proefles GRATIS
Losse les €9
5 lessen strippenkaart €40
10 strippenkaart €70

Groepstraining:

Maandagochtend van 8.45-9.45u 

Dinsdagavond van 19.00-20.00u
Dinsdagavond van 20.00-21.00u
Woensdagochtend van 8.45-9.45u
Vrijdagochtend van 8.45-9.45u  

Vrijdagochtend van 9.45-10.45u

De trainingen worden gegeven in Bunnik of Rhijnauwen.

Heel afwisselend

Sinds mei 2021 train ik eens per week bij Roelanda, op dinsdagavond. Ik kan het iedereen aanbevelen, omdat de training heel afwisselend is, met diverse oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Soms met muziek, soms zonder. Soms een redelijk gemakkelijke oefening, soms een vreselijk zware oefening. Maar ja, met z’n allen is het dan toch wel weer leuk. Het is bovendien erg gezellig want tijdens de meeste oefeningen lukt het nog redelijk om ondertussen bij te kletsen met de andere cursisten. We zijn met z’n allen al een stuk fitter geworden de afgelopen weken!

Maeike

Goede start

Wat zo leuk is aan de bootcamp van Roelanda is dat de training heel afwisselend is: verschillende locaties en oefeningen, maar altijd in de buurt en in relaxte sfeer.
De tijdstippen zijn ideaal: je kunt direct na het wegbrengen van de kinderen naar school door naar de training, zodat je een goede start van de dag hebt en nog genoeg tijd over hebt.

Deon

Enthousiast en goede uitleg

Via enthousiaste vriendinnen ben ik gaan bootcampen bij Roelanda. Bij de eerste les konden we aangeven wat we wel en niet leuk vonden. Roelanda gaf aan hier ‘een beetje’ rekening mee te houden. We sporten in Rhijnauwen, waarbij we picknicktafels en boomstammen gebruiken. Een andere keer sporten we bij het station en gebruiken we de trappen. En bij minder weer sporten we bij de school. Roelanda maakt iedereen enthousiast, ze geeft een goede uitleg, houdt ons tijdens de oefeningen goed in de gaten en geeft tips. Ik merk dat mijn conditie vooruit gaat en dat ik het bootcampen ook erg gezellig vind!

Sandra

Individeel sporten

 

Als je kiest voor individueel te trainen, kan dit binnen (in een prive fitnessruimte) als in de buitenlucht. Eventueel kan dit ook met z’n tweeën.
Tijdens een intake gesprek (gratis) worden de doelen besproken en daar worden de trainingen op afgestemd.

Kosten:
Alleen per uur €55
Per duo per uur  €65
5-rittenkaart €230
Per duo 5 strippenkaart €290

Bedrijfstraining

Wil je dat ik wekelijks op locatie bij je werk een bootcamp les geef met collega’s. Dan kan dat nu ook. Even uit die stoel en met de collega’s actief zijn. Nieuwe energie opdoen voor de middag en een fijne sfeer onderling. Kracht afwisselen met conditie en mobiliteit, elkaar uitdagen. Goed voor de contacten onderling. En goed voor de gezondheid van de werknemers. Kortom een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor de medewerkers.
Neem contact met me op voor de mogelijkheden.