Sporten

Iedereen weet het; bewegen is goed voor je.

Je voelt je lekkerder na het sporten en je krijgt energie.

Toch doen we dit te weinig.

Kom sporten en bewegen met een personal coach!

Bewegen is goed voor iedereen

Helaas bewegen we steeds minder, omdat we steeds meer zitten. Door te bewegen verbetert je gezondheid; fysiek en mentaal: Dus je hebt vermogen om te leven, je zit lekkerder in je vel, je krijgt energie, je wordt sterker, het verminderd stress, het is goed voor je sociale leven, het houdt je lichaam soepel, je slaapt er beter door… en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Sporten en bewegen als dagelijkse routine

Waarom is het voor veel mensen dan toch niet haalbaar om dagelijks genoeg te bewegen? Sporten en bewegen zou je in je dagelijkse routine moeten invoeren. Net zoals tandenpoetsen en ontbijten. Door dagelijks een vaste tijd te besteden aan beweging wordt het een gewoonte en voelt het niet meer als moeten.

Sinds Corona werken we nog steeds heel veel thuis, hele dagen worden zittend achter de computer doorgebracht. Wat is er nu fijner om in de middag pauze een halfuur te sporten. Even op te laden en in beweging te komen, en nieuwe energie te krijgen voor de middag.  

Bij mij kan je komen sporten en bewegen met een personal coach!
Zowel in groepsverband als individueel of als bedrijf!
Meer weten? Scroll naar beneden voor meer informatie en/of neem direct contact me me op.

Sporten in de buitenlucht in groepen

 

Ik heb nu veel meer energie, ik voel me mentaal en fysiek sterker.

In februari 2023 ben ik begonnen met de bootcamp bij Roelanda. Ik moest echt overgehaald worden. Ik bewoog te weinig, had vooral te veel excuses om niet te gaan. Nu bijna een jaar later heb ik de training ingepast in mijn wekelijks ritme. Ik ga nu graag dinsdagavond naar Roelanda. Haar bootcamp is afwisselend, iedere week doen we andere oefeningen. De groep is divers en wat echt leuk is dat we elkaar ook scherp houden. Het enthousiasme van Roelanda werkt dan aanstekelijk, ze geeft gerichte instructies en iedere spiergroep wordt aangesproken. Een uur is echt zo voorbij, we hebben plezier en delen ook persoonlijke zaken met elkaar. De kracht van Roelanda zit in de opbouw van haar oefeningen en zeker ook hoe ze een groep kan motiveren om er écht voor te gaan. Mijn conditie is door de bootcamp echt verbeterd. Ik kan de bootcamp iedereen aanraden!

Jeroen

De buitenlucht doet je elke week weer beseffen hoezeer we dit nodig hebben, en hoe je daarvan opknapt.

Hoewel het prima kon, vond ik het altijd lastig om mezelf tijd te gunnen om te sporten. Ik schoof het vaak vooruit en dan was de week alweer voorbij. Sinds ik bij Roelanda sport, heb ik een regelmatig sportmoment. Het sporten in een groep en inde buitenlucht is erg stimulerend. Voor mij werkt sporten in de ochtend het allerbeste: een frisse start van de dag. Ik heb in mijn zoektocht naar een ideaal beweegmoment veel uitgeprobeerd, maar er gaat niks boven Roelanda’s bootcamp!

Frederiek

Als je kiest om in groepsvorm te trainen wordt dat in de buitenlucht gedaan. We gaan werken aan de conditie, aan kracht en uithoudingsvermogen.
Persoonlijke aandacht, hard werken en gezelligheid centraal staan!

Kosten:
Proefles GRATIS
Losse les €9
5 lessen strippenkaart €40
10 strippenkaart €70

Groepstraining:

Maandagochtend van 8.45-9.45u
Dinsdagavond van 19.00-20.00u
Dinsdagavond van 20.00-21.00u
Woensdagochtend van 8.45-9.45u
Donderdagmiddag van 12.45-13.45u (alleen vrouwen)
Vrijdagochtend van 8.45-9.45u
Vrijdagochtend van 9.45-10.45u

De trainingen worden gegeven in Bunnik of Rhijnauwen.

Heel afwisselend

Sinds mei 2021 train ik eens per week bij Roelanda, op dinsdagavond. Ik kan het iedereen aanbevelen, omdat de training heel afwisselend is, met diverse oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Soms met muziek, soms zonder. Soms een redelijk gemakkelijke oefening, soms een vreselijk zware oefening. Maar ja, met z’n allen is het dan toch wel weer leuk. Het is bovendien erg gezellig want tijdens de meeste oefeningen lukt het nog redelijk om ondertussen bij te kletsen met de andere cursisten. We zijn met z’n allen al een stuk fitter geworden de afgelopen weken!

Maeike

Goede start

Wat zo leuk is aan de bootcamp van Roelanda is dat de training heel afwisselend is: verschillende locaties en oefeningen, maar altijd in de buurt en in relaxte sfeer.
De tijdstippen zijn ideaal: je kunt direct na het wegbrengen van de kinderen naar school door naar de training, zodat je een goede start van de dag hebt en nog genoeg tijd over hebt.

Deon

Enthousiast en goede uitleg

Via enthousiaste vriendinnen ben ik gaan bootcampen bij Roelanda. Bij de eerste les konden we aangeven wat we wel en niet leuk vonden. Roelanda gaf aan hier ‘een beetje’ rekening mee te houden. We sporten in Rhijnauwen, waarbij we picknicktafels en boomstammen gebruiken. Een andere keer sporten we bij het station en gebruiken we de trappen. En bij minder weer sporten we bij de school. Roelanda maakt iedereen enthousiast, ze geeft een goede uitleg, houdt ons tijdens de oefeningen goed in de gaten en geeft tips. Ik merk dat mijn conditie vooruit gaat en dat ik het bootcampen ook erg gezellig vind!

Sandra

Individeel sporten

 

Als je kiest voor individueel te trainen, kan dit binnen (in een prive fitnessruimte) als in de buitenlucht. Eventueel kan dit ook met z’n tweeën.
Tijdens een intake gesprek (gratis) worden de doelen besproken en daar worden de trainingen op afgestemd.

Kosten:
Alleen per uur €60
Per duo per uur  €70
5-rittenkaart €250
Per duo 5 strippenkaart €310

Het feit dat ik resultaat merk; betere conditie, meer kracht, gewichtsverlies maakt ook dat ik gemotiveerd blijf.

Ik vind sporten niet leuk, maar weet natuurlijk wel dat het goed voor me is. De drempel moet zo laag mogelijk moet zijn en een stok achter de deur echt wel fijn is, ben ik personal training bij Roelanda gaan doen.

Door haar enthousiaste en vrolijke houding is de drempel laag. Ze is empatisch en streng tegelijk, wanneer dat nodig is. Aanpassingen aan het programma bij een blessure bijvoorbeeld zijn zo gemaak.t els ik een paar weken niet kan maakt ze zelfs een training die ik thuis kan doen. Haar positieve stimulatie en gezelligheid tijdens de trainingen zorgen ervoor dat ik inmiddels van ‘ertegenop zien” naar “neutraal” en soms zelfs “ik heb er zin in” ben gegaan.

Jocea

Bedrijfstraining

Wil je dat ik wekelijks op locatie bij je werk een bootcamp les geef met collega’s. Dan kan dat nu ook. Even uit die stoel en met de collega’s actief zijn. Nieuwe energie opdoen voor de middag en een fijne sfeer onderling. Kracht afwisselen met conditie en mobiliteit, elkaar uitdagen. Goed voor de contacten onderling. En goed voor de gezondheid van de werknemers. Kortom een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor de medewerkers.
Neem contact met me op voor de mogelijkheden.