Hi, Ik ben Roelanda Roper, afgestudeerd als verpleegkundige, maar ook als gewichtsconsulente en sportcoach!

Ik ben opgegroeid met mijn ouders en zus, in een dorpje onder de stad Groningen. Ik ben van jongs af aan altijd wel aan het sporten geweest. Tennis en volleybal heb ik vooral in mijn jeugd gedaan. Later kwam daar fitness en wielrennen voor in de plaats. en tegenwoordig ben ik aan het tennissen, crossfitten en wielrennen.

In 2005 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige, ik heb in verschillende settingen van de gezondheidszorg gewerkt, het ziekenhuis, het consultatiebureau en als reizigersverpleegkundige.

Ik woon met mijn man en 2 kinderen in Bunnik sinds 2005, toen we hier kwamen wonen heb ik besloten om mijn werk op het consultatiebureau vaarwel te zeggen, en me meer te richten op wat mijn interesses zijn en wat ik belangrijk vind. Ik heb toen 2 opleidingen als fitnesstrainer gedaan, ook een opleiding in de sportmassage en later nog de opleiding gewichtconsulente. En ondertussen werkte ik 2 dagen als reizigersverpleegkundige.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie of vriendinnen. Ik ben veel aan het sporten, maar kan ook heerlijk genieten van een boek of een leuke serie op de bank.

 

Over mij

Wie ben ik? En wat kan ik voor je betekenen?
Ik ben spontaan, zorgzaam, sportief en kan een
goed luisterend oor bieden.

Ik wil je motiveren, enthousiasmeren en zorgen dat je lekkerder in je vel komt zitten. Ik zal ervoor zorgen dat je me kan vertrouwen en jezelf kan zijn, en daardoor alles ook tegen me durft te zeggen. Ik zal niet over je oordelen, maar wil je helpen.

‘Dat je een sterk lichaam hebt, dat goed functioneert, is zo’n belangrijke bouwsteen voor een gelukkig leven’.  Marcus Elliott